Ένα μυαλό

Ένα μυαλό
και κάτι άλλο

24/08/2007

Η Άννα, το λουκέτο και τα νεύρα μας

Διαγράψανε την Άννα από το ΜΗ. Δε λέω ότι δεν είχαν λόγο ή ότι δεν ήταν επόμενο. Αλλά τα νεύρα μου χτύπησαν κόκκινο. Καιρό τώρα έχουμε γεμίσει Καραγκιόζηδες 3ης διαλογής. Και δε γελάμε κιόλας με τις ηλιθιότητές τους! Άλλος τα ξέρει όλα, άλλος τα έχει ζήσει όλα, άλλος έχει ανοιχτή επικοινωνία με Θεούς και Αγγέλους...Κι εγώ με Άγγελο έχω επικοινωνία, αλλά δεν κάνω έτσι.
Δε γουστάρουμε σωτήρες ρε! Ούτε εγώ, ούτε η Άννα, ούτε αρκετοί άλλοι που ξέρω. Σιχαμερά όντα που για κάθε τί έχετε το "σωστό" σε προσφορά (στα 2 το τρίτο δώρο)!!!
Περίμενα καιρό τώρα να σουτάρετε αυτόν το γελοίο είρωνα και θρασύδειλο χριστιανοαυτόνομο απόστολο. Και καταλήγει η φάση να διώκεται η Άννα; Επειδή εξοργίστηκε και το είπε;
Σκατά!

τέλος πάντων...αν έχει και σ' αυτό το χώρο λογοκρισία, μπορεί και να μην ξαναγράψω...να μου κάνουν ΜΠΑ-Ν!
αμα θέλετε να τα πούμε για κάνα καφέ, στείλτε μου κρυφό μήνυμα να συναντηθούμε και να αθυροστομήσουμε ελεύθερα!!!

3 comments:

Anonymous said...

Αγαπητό Κέρατο,

είναι πέντε το πρωί, και εδώ και μέρες δεν κοιμάμαι καλά.

άσχετο διαβάζω αυτά που γράφονται από το λουκέτο, και ενώ η αλήθεια είναι πως υπάρχει θέμα λογοκρισίας σαφώς, το λουκέτο μου το έφαγα για το "μαλάκα". Μου την έδωσε αρκετά το βιντεάκι και η αντιμετώπιση του θέματος. Μπορεί ναι βρε παιδί, στα πλαίσια των κανονισμών του σάιτ να το άξιζα το λουκέτο μου.

Είναι νωρίς για εξηγήσεις (εννοώ τώρα πέντε το πρωί - μη γελάς δεν έχω πιεί καφέ). Αλλά πιστεύω πως και οι δυο κάπως, δηλαδή και ο κ(ΜΠΑΝ)ς μου τα 'θελε, αλλά και εκείνοι το παρα-τυπικο-κάνανε.

Δε πειράζει. Όλα καλά και θα δείξει. Πάντως αν και ξέρω πως οι περισσότεροι γράφουν έτσι για να γράψουν, συγκινήθηκα (έτσι γράφεται;) με τα σχόλια του κόσμου. Μάλιστα νοιώθω ολίγον τί βούρλο που διαγράφω εδώ και χρόνια διαρκώς τα ποστ μου.

Ίσως έπρεπε να τα αφήνω, υπάρχουν και μερικοί σ'αυτό τον ντουνιά που τα αγαπάνε (βρε κάτι πράγματα).

Όταν επιτέλους (Ω ΝΑΙ) μάθω τα λινκς και τα αυτά του μπλογκ μου (το έχω αφήσει να σκονίζεται κάνα χρόνο) θα σε λινκάρω. Αλλά όχι πέντε το πρωί ναι;

Σε φιλώ. Εσένα όλα τα παιδιά. Και τους μοντερέιτορς. Είναι εντάξει τύποι, κάνουν κι αυτοί ότι μπορούν για να κρατήσουν μια τυπική τάξη. Είναι μεγάλη συζήτηση, αλλά ας μην τους πάρουμε με τις πέτρες με τη μία. Στη τελική ίσως κάνουμε το ίδιο που κατακρίνουμε σε εκείνους.

Καλημέρα και δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ.

Anonymous said...

MAZI SAS...

kerato said...

Καλως ήρθατε κι οι δυο σας!
Άννα, θα περιμένω τι λινκ σου να σε διαβάζω αν το επιλέξεις. Για όσα συνέβησαν στο ΜΗ δε θα πω άλλα. Απήυδησα...
Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά μα΄λλον τελικά δεν ταιριάζει στη διάθεση μου. Ίσως από δώ βγει κάτι πιο γνήσιο. Για τα υπόλοιπα ποσώς μ' ενδιαφέρει.
Να είσαι καλά, να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς για ν'ανακτήσεις δυνάμεις. Ίσως κάποια μέρα πιούμε και καφεδάκι και τα πούμε από κοντά. Ως τότε εδώ κερνάω χαρές και πίκρες. Σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο...

Άλέξ, είσαι ένα από τα άτομα που εκτίμησα από την πρώτη στιγμή που διάβασα τις σκέψεις σου. Στο έχω ξαναπεί άλλωστε... Να είσαι καλά και να μη χάνεσαι...