Ένα μυαλό

Ένα μυαλό
και κάτι άλλο

20/11/2007

Αυτή η θέση δε με βολεύει

Προσπαθώ να βολευτώ και δεν τα καταφέρνω. Άλλο κουμπάκι θέλω να πατήσω κι άλλο πατάω. Πίσω πάλι. Σβήσιμο. Λάθη που δε θα χαρακτούν σε καμιά μνήμη. Καλή φάση.

Πάμε να δούμε την πρόγνωση του καιρού.

Σάλο προκάλεσε η ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας περί κατάργησης του χαλαζιού ως μέσο απορρόφησης των Ευρωπαϊκών κονδυλίων στη χώρα μας. Καμία αποζημίωση δεν πρόκειται να δοθεί στα σύννεφα, που κατόπιν της ψήφισης του νόμου θα είναι αναγκασμένα να μεταφέρουν τόνους χαλάζι σε χώρες χωρίς την ανάλογη νομοθεσία. Συνεπεία της απόφασης του Υπουργείου, οι καλλιέργειες θα πάψουν να καταστρέφονται από το μένος της φύσης και οι αγρότες θα έχουν την αποκλειστικότητα της καταστροφής της σοδειάς τους, στα πλαίσια των εκάστοτε κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας τους για τη μη χορήγηση αποζημιώσεων. Κατόπιν αυτών, δεν αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα μέσα στα επόμενα 24ωρα. Μόνο ο κακός τους ο καιρός.

Όσο αφορά τους ανέμους στην περιοχή της Μεσογείου, θα παραμείνουν άστατοι, μια που αν ήταν σταθεροί δε θα ήταν άνεμοι, αλλά air condition. Κατά τόπους, ωστόσο, αναμένεται να σημειωθούν ανεμοστρόβιλοι υψηλής έντασης και γι' αυτό οι επιστήμονες συνιστούν νηστεία και προσευχή.

Τέλος, η θερμοκρασία θα κινηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, λόγω παροδικού προβλήματος υψοφοβίας που την έχει καταλάβει εδώ και λίγες ημέρες. Ο ψυχοθεραπευτής της είναι αισιόδοξος για την πορεία της υγείας της, καθώς επίσης και για την οικονομική ευμάρεια του ιδίου, μια που η θεραπεία της πρόκειται να διαρκέσει για περισσότερο από τέσσερις μήνες. Όσοι από σας δε διαθέτετε την απαιτούμενη υπομονή, θέρμανση ή σκληραγώγηση σε συνθήκες ψύχους, μπορείτε ν' απευθυνθείτε στα κατά τόπους ταξιδιωτικά γραφεία "Phsychos Bye-Bye" και να κλείσετε μια θέση σε θερμότερα κλίματα.

2 comments:

Anonymous said...

:D
Εμενα αλλο με απασχολει παντως εδω και μηνες αλλα κανεις δεν με βοηθα..
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ???:ooo

kerato said...

Τα καλά ναρκωτικά κοστίζουν ακριβά. Οι καλοί φίλοι τίποτα.
Φιλιά!