Ένα μυαλό

Ένα μυαλό
και κάτι άλλο

16/01/2008

Αρρώστια


Είμαι σχεδόν άρρωστη. Δεν έχω πυρετό, δεν κάνω εμετό, δεν έχω διάρροια, ούτε συνάχι.
Επί τρεις μέρες όμως στο μισό μου κεφάλι κάνουν πάρτυ οι ... πώς τους λένε εκείνους τους τύπους... οι STOMP! Κι εντάξει, αν πας στη συναυλία τους καλά θα περάσεις (απ' ό,τι έχω διαβάσει), αν όμως σου έρθουν απρόσκλητοι και κατασκηνώσουν για τρεις συνεχόμενες ημέρες στο μισό σου κρανίο, τότε δε θα περάσεις καθόλου καλά κι αυτό στο εγγυώμαι! Τί τενεκέδες, τί κονσερβοκούτια, τι αρμαθιές κλειδιά...να κουδουνάνε όλα μαζί χωρίς κανένα ρυθμό και δώστου εγώ να αντεπιτίθεμαι με αναβράζοντα Depon, με Mesulid κι ό,τι άλλο χημικό όπλο μπορώ να βρω εύκαιρο.
Και φαίνεται να έχουν στρατεύσει το δεξί μου μάτι, γιατί όποτε το κινώ δεξιά, αριστερά, πάνω ή κάτω, γκντάάάνγκ!χτυπάνε όλοι μαζί τα κλαπατσίμπαλά τους.
Αποφάσισα, λοιπόν, να μείνω σπίτι σήμερα και να διαπραγματευτώ μαζί τους την άμεση λύση της πολιαρκίας του κεφαλιού μου. Τους έταξα το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου, που ακόμα δεν έχω ξεστολίσει. Αν φύγουν, θα τους το δώσω για λάφυρο.
Τί άλλο να κάνω;

4 comments:

Anonymous said...

Χρειαζεται κι αυτο καμια φορα.
Εδω εχουμε αφησει κατα καιρους, του κοσμου τις μαλακιες να μας στοιχειωσουν και θα κολλησουμε στους Stomp?Αντε σ'αφηνω τωρα γιατι κατι μου ψυθιριζουν κι εμενα στο δεξι τυμπανο τα διαφανα κρινα.
;)Σε φιλω γλυκα.

mystikaperasmata said...

Να τους το δωσεις Kerato μου το δεντρο σου. Οπως ειναι στολισμενο. Εχεις δοκιμασει το dreyfus story ; :))

kerato said...

Διάφανα Κρίνα, ε;
Στο επόμενο επεισόδιο...Φιλιά κι από μένα!

Διευκρινίσεις σχετικά με την αναφορά στο Ντρέιφους Στόρι μπορώ να έχω;Έψαξα στο νετ, αλλά δε βρήκα κάτι διαφωτιστικό :-/

mystikaperasmata said...

To dreyfus story ειναι μουσικο cd. Καλο. Θα προσπαθησω να το ανεβασω καπου και μετα θα σου δωσω το λινκ να το κατεβασεις. ;)